Det är något jag har sagt många gånger och jag upprepar. Google Photos är utan tvekan en av de bästa plattformarna för fotohantering. Med den förlorar vi inga viktiga bilder, även om vår smartphone tappas bort eller blir stulen. Allt är dock inte perfekt än, men Google jobbar hårt för att lösa alla problem och förbättra funktionaliteten. Det senaste tillskottet till Google Foton kommer att finnas i delningssystemet.
Google Photos testar ett nytt delningssystem!
När vi vill ta bort bilder som var fel eller dela mer än en bild måste vi fortsätta klicka på innehållet och från det ögonblicket kan vi välja vad vi vill göra. Till exempel för att dela använder vi en knapp högst upp som ger oss tillgång till de personer vi ska dela med. Men nu kommer det att förändras och allt blir enklare.
Som framgår av sajten Android Police i den senaste versionen av Google Photos, 5.70.0.413477203, visas en stapel längst ner som ger snabb åtkomst till alla funktioner. Så vi kan snabbt dela, lägga till i album, arkivera eller radera från enheten. Du kan också redigera platsen och flytta bilden till den låsta mappen.

Men det finns mer. Det är bara det att om vi drar upp den nedre delen så dyker de personer vi har mest att göra med och dit vi kan skicka bilder. Som sagt, det enda som sticker ut är antalet bilder som visar hur många bilder vi ska dela.

Men det finns fler saker som har gjorts enklare. Som sagt, det är möjligt att välja alla bilder för en viss dag, eller månad, tack vare kryssrutan till höger om datumen.
Den här nyheten ses redan på enheter som har Google Foto 5.70.0.413477203. Det är dock inte något som drabbar alla användare. Det är bara det att det finns människor som redan har installerat det men inte har haft rätt till den här nya funktionen. Som sagt, det är möjligt att det är något server-side.
