Nyheter i Android, Telefoner, Prylar Och Recensioner

Hur blockerar man någon på Pinterest?

Att blockera någon på Pinterest är lättare än du tror. Genom att följa dessa få steg kan du blockera vem du vill (eller ska vi säga ogilla)? Det finns dussintals anledningar till varför du bör blockera någon på Pinterest. När allt kommer omkring, om webbplatsen erbjuder den här funktionen, varför inte använda den?

Skäl att blockera Pinterest-användare

Du kanske tycker att det är grymt att blockera någon på sociala plattformar, men vi försäkrar dig; alla gör det. Med den här funktionen kan du filtrera bort personer som postar olämpligt innehåll från flöden och grupptavlor, rensa upp dina sociala medier och ha ett överlag bättre användargränssnitt. Det är dock en vanlig myt att den blockerade användaren inte kommer att meddelas. De kunde informeras om uppsägningen om de ville.

Vad händer när du blockerar någon?

När du blockerar någon på sociala medier (i det här fallet Pinterest) kasserar du allt oönskat innehåll som lagts upp av personen du vill ta bort. Efter denna process kan de inte längre interagera med dina stift, och med den personens frånvaro kan du ta ett djupt andetag.

Blockera någon på Pinterest

Efter denna prolog hoppas vi att du har förstått vad det är att blockera någon på Pinterest. Om du vill fortsätta kan du fortsätta med dessa instruktioner. Observera att procedurerna skiljer sig åt beroende på vad de kommer att tillämpas på. Om du till exempel vill blockera ett företag kommer nästa stycke att vara mer användbart än nästa.

Blockera någon på Pinterest

Företag

Bara några få steg tar dig dit, så du kommer att blockera människor på nolltid, så länge du följer instruktionerna. Först måste du logga in på ditt konto. När du är inne måste du navigera till profilen du vill kassera. Om det är så bra hittills bör du klicka på ikonen med tre prickar för att öppna en annan meny. När menyn är uppe, tryck på låsknappen och bekräfta.

Relaterad  Varför de flesta smartphones inte har borttagbara batterier längre

Användare

Sättet du blockerar en användare på är liknande. Allt du behöver göra är att navigera till användaren du vill ta bort från din profil och klicka på flaggikonen istället för tre punkter. Bekräftelsen kommer att vara något annorlunda, så låt inte detta överraska dig; Istället för “blockera”, kommer du att se ett enkelt “ok” som är vad du vill trycka på.

Fortfarande inte nöjd?

Är det svårt att blockera någon på Pinterest?

Inte alls; Beroende på vem du vill blockera tar det inte mer än några få steg att göra det.

Blir blockerade användare meddelade?

Såvida de inte försöker följa din sida, nej, de kommer inte att meddelas. Men om de försöker följa din sida kommer de att meddelas om att de har blockerats.

Hur kan jag avblockera någon på Pinterest?

Om du ändrar dig kan du alltid avblockera personer genom att öppna profilen du vill återställa och klicka på avblockera.

Är det etiskt att blockera någon på Pinterest?

Det är en mycket subjektiv term som bara kräver din utvärdering. Det tror vi att det är.

Finns det en gräns för hur många personer du kan blockera?

Nej, du kan blockera så många du vill.

Detta är allt du behöver veta

Vi hoppas att instruktionerna är enkla och raka. Efter att ha haft dessa instruktioner i åtanke kommer det att kännas som en bris att blockera personer på Pinterest. Om du vill ha information om hur man blockerar användare på andra plattformar (se Hur man blockerar någon på Twitch), var noga med att kolla in de andra artiklarna om ämnet.

Relaterad  Läckta bilder visar att nya Sigma fp L kommer med 60,2-megapixelsensor

Table of Contents