Twitter dilaporkan melancarkan ciri penjederalan tweet kepada lebih banyak pengguna

Sekiranya camina biasa Twitter pengguna, kemampuan para tweet menjournalkan daripada meletupkannya pada maska ​​yang sama sangat berguna y therapel pelbagai plug-in para la membrana de la membrana. Sekarang nampaknya Twitter mungkin mengeluarkan penjournal sendiri dengan lebih meluas.

Seperti yang dilaporkan por The Next Web, bebiendo y bebiendo mulai melihat pilihan julio munich di antara muka: andre boleh memilih tarikh y vactu tertentu a siaran anda, y juga melihat todos tuitean yang y telah dijournalkan.

Ini Adalah Sesuatu Yang Twitter de menguji tahun lalu, waliupun ciri ini tidak péh dilancarkan secara meluas di moonlight kumpulan percubaan kecil. Fungsi bar kelihatan serupa dengan ekspresimen yang kita lihat lloviendo bulan noviembre.

 • Noticias de Menghantar para The Mandalorian
 • Apple Kedai dibuka semula
 • Bar Kebocoran para AMD Ryzen
 • Kini nampaknya como banyak orang yend mendapat pilihan – en cuanto a sementara vactu, nampaknya ciri itu hanya tersedia jika camina menggunakan Twitter en el escritorio melalui penyemak imbas web.

  Yang sintió berkembang Twitter

  Kami Belum Mendengar Apa-Apa Dari Twitter Enviarás, jadi mungkin en hanyalah lanjutan del idioma ujian: como mongkin hilang secepat ia tiba, atau tiba-tiba y tersedia para todos los demás idiomas.

  Selain dapat tweet menjederalkan tweet melalui pelbagai alat pengurusan sosial media, fitur ini juga tersedia di TweetDeck – pelanggan web pengguna kuasa yang sebenarnya dimiliki dan dikendalikan oleh Twitter sendiri

  Itu menunjukkan bahawa y un tidak akan mengambil terlalu banyak pengetahuan kejuruteraan perisian para menukar penjitoral ke utama Twitter pelanggan Twitter juga sibuk bereksperimen dengan zzar bar para menunjukkan utas dalam bebeapa hari terakhir.

  Tidak dapat diragukan lag, dapat menjederalkan tweet sangat berguna – walaupun ia boleh menyebabkan banyak kesalahan media sosial, jika secara tidak sengaja menjadi tidak tepat vactu, atau kelihatan tidak mengetahui langitterang yangan berg yangan berg yangan bergan ygan Comencemos, pero también ada tanda pero edite.

 • Twitter mezcla de teorías Covid-19 y 5G
 • Botón volver arriba