Nyheter i Android, Telefoner, Prylar Och Recensioner

Om du tar bort någon på Snapchat, kommer de att veta det?

En av de coolaste sociala nätverkstjänsterna i branschen, Snapchat, är mycket stolta över sina sekretessfunktioner och granulära kontroll. Det gör inte din vänlista synlig, ger dig så mycket kontroll som du vill över ditt konto och hjälper dig till och med att återansluta med förlorade Snapchat-vänner.

Med den tanken i åtanke kommer vi idag att ta en titt på ett av de mest populära ämnena i sociala medier – att bli vän med en person. Idag ska vi kolla om Snapchattern som du inte vände dig till är underrättad om dina missgärningar.

Relaterad: Hur man döljer Snapchat-vänner förklaras!

Kommer Snapchat att skicka ett meddelande till personen du tog bort?

I likhet med Facebook eller Instagram säljer Snapchat inte ut dig till den person som du inte blev vän med. De meddelas inte, och de kommer inte att veta säkert vad som har hänt med dem förrän de börjar gräva runt eller försöker skicka dig en Snap.

Relaterad: Vad är Snapchat Friends Checkup och hur fungerar det?

Vad händer när du tar bort någon?

När du tar bort någon från Snapchat försvinner de från din vänlista och kan inte längre se din plats på Snap-kartan. Eftersom du har tagit bort dem från din vänlista kommer du inte längre att se din konversationshistorik.

Beroende på dina preferenser kan de sluta se dina berättelser och dina Cameos Selfies. Dina Snapchat-poäng, aka Snapscore, skulle också bli otillgängliga för dem.

Även om du hade en aktiv konversation med dem, skulle alla snappar som de skickar vara i “Väntar”. De skulle fortfarande kunna söka upp dig, men det mesta av din profil skulle vara låst till dem.

Relaterad  De bästa NFT- och play-to-earn-spelen: vilka ska man välja i början av 2022?

Slutligen, om du tar bort dem från din vänlista kommer du inte automatiskt att ta bort dig från deras. De skulle till och med ha konversationshistoriken, med meddelandet som säger att de inte kan skicka meddelanden till dig förrän du lägger till dem igen.

Relaterad: Varför har jag inte mörkt läge på Snapchat?

Vad är skillnaden mellan att ta bort och blockera?

Att ta bort en Snapchatter från dina vänners lista är ganska bra, men det är inte jämförbart med den förstörelse som blockeringen medför.

När du blir vän med någon slutar de att visas på dina vänners lista, inkorg och Snap Map. Blockering, å andra sidan, begränsar dig till dina separata världar. Du kan inte slå upp dem om du känner för att lägga till dem igen. På samma sätt skulle de inte heller kunna hitta dig på Snapchat och trycka på en Snap om de vill. Snapchat kommer inte att skicka ett meddelande, naturligtvis, men att blockera någon är mycket mer märkbart än att bara sluta bli vän med dem.

Relaterad: Vad är Snapchats vängräns 2020?

Hur man lägger till någon tillbaka efter att ha tagit bort dem

Att lägga till tillbaka en Snapchat-användare är detsamma som att lägga till dem för första gången. Om du känner till deras användarnamn är allt du behöver göra att gå till “Sök”-fältet högst upp på skärmen och slå upp dem.

När de dyker upp under “Lägg till vänner”-bannern trycker du på knappen “Lägg till” för att lägga till dem igen på Snapchat.

Relaterad  Varför du bör tänka två gånger på att lägga upp bilder från skolan

Det bör noteras att även om Snapchat inte meddelar användare när du tar bort dem från din vänlista, skulle det definitivt göra en pip när du lägger till dem igen. Det betyder att de tydligt skulle se att du har lagt till dem igen, vilket skulle avslöja att du hade blivit vän med dem för ett tag sedan.

Relaterad: Hur man blir av med bästa vänner på Snapchat

Kan du få Snaps skickade under din timeout?

Som vi har diskuterat tidigare, skulle Snaps som någon skickar till dig under timeout – när du inte var vän med personen – visas som väntande. Detta betyder helt enkelt att Snapchat väntar på att du ska lägga till dem på din lista igen och skulle koppla ihop er två när du gör det. Så, ja, om och när du bestämmer dig för att lägga till dem till din vänlista igen, skulle du kunna få alla snaps som de skickade till dig under din timeout.

Relaterad: Vad är Snapchat-kompass?

Kommer du att få tillbaka din texthistorik efter att du lagt till dem igen?

Eftersom du kan få snapparna de skickade till dig under din “paus” är det säkert att anta att du också skulle få tillbaka din konversationshistorik. Allt du behöver göra är att lägga till dem igen som en vän, och din Snap-relation skulle vara bra som ny. Alla dina tidigare konversationer skulle dyka upp igen, så att du kan fortsätta där du slutade.

RELATERAD